Vinete acordeon

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2010 | 7087 vizualizari

 

super bune

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 4-5 feliute de cascaval
  • 5-6 feliute de bacon
  • 1 rosie
  • 2 linguri sos de soia-optional
  • 3-4 dinti de usturoi
  • 50 ml apa
  • 1 lingura de unt
  •  cascava ras se pune deasupra
  • sare ,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete acordeon:

Se spala vintele apoi se taie pe lungine feliute pana la cotor

Se sareaza si se pipereaza bine

Se pune cate o feliuta de bacon apoi una de cascaval si tot asa pana la capat depinde in cate feliute taiati vanata

Rosia se taie feliute si se pune si ea intre bacon sau cascaval

Usturoiul se piseaza bine apoi se amesteca cu sare si putina apa(50 ml)

Vinetele se pun intr-un vas (eu am pus de yena)uns bine cu unt si 2 linguri sos de soia(daca va place)apoi se pune usturoiul si se pune la cuptor pentru 15 minute apoi se scot si se pune cascavalul ras dupa care se mai lasa 15-20 minute la cuptor

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete la cuptor acoperite cu topping de legume